ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دو شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کار سخت پرسپولیس در آسیا| ملی‌پوشان قرمزپوش غایب در تمرینات گل‌محمدی

  • کد خبر: ۷۹۲۸۰
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
کار سخت پرسپولیس در آسیا| ملی‌پوشان قرمزپوش غایب در تمرینات گل‌محمدی
ملی‌پوشان پرسپولیس به هیچ‌یک از اردو‌های آماده‌سازی این تیم نمی‌رسند و همین موضوع کار را برای یحیی گل محمدی در برابر استقلال تاجیکستان سخت خواهدکرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در صورت حضور در مرحله یک‌چهارم‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا، با مشکل عجیبی روبه‌رو خواهد شد. جدا از مرحله یک‌هشتم‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا که پرسپولیس در فاصله کمی از بازی تیم‌ملی در مقدماتی جام‌جهانی به مصاف استقلال تاجیکستان می‌رود، این اتفاق در مرحله یک‌چهارم‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا هم تکرار می‌شود. در انتخابی جام‌جهانی، تیم‌ملی ایران ۲۰مهر در تهران به مصاف تیم‌ملی کره‌جنوبی خواهد رفت. درصورتی‌که پرسپولیس موفق شود مقابل استقلال تاجیکستان به برتری برسد، باید راهی ریاض شود تا ۴ روز بعد و در تاریخ ۲۴مهر دیدار مرحله یک‌چهارم‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا را برگزار کند.

 

با حضور مربیان و ملی‌پوشان پرسپولیس در اردوی تیم‌ملی، آن‌ها حضور در بخش زیادی از مراحل آماده‌سازی پرسپولیس را هم از دست می‌دهند و این موضوع می‌تواند مشکل جدید سرخ‌پوشان باشد و گل‌محمدی از الان باید فکری برای این اتفاق کند. به‌خصوص که با توجه به سفر پرسپولیس به ریاض، درعمل فرصتی برای تمرین این بازیکنان با تیم در تهران نیست و آن‌ها می‌توانند فقط در جلسه تمرینی پرسپولیس در ریاض سرخ‌پوشان را همراهی کنند. با این اوصاف به نظر می‌رسد بیشترین ضرر را از بازی‌های ملی این مرحله، پرسپولیس خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->